Extended serie beluchtingsfilters


Download productoverzicht extended serie beluchtingsfilters.

De nieuwe "extended" serie beluchtingsfilters van Des-Case combineren de vertrouwde materialen, het ontwerp en de hoge luchtdoorstroom van onze standaard beluchtingsfilters met de terugslagklep van onze hybride beluchters, plus een nieuw olienevel verminderende functie en een verdubbeling van de droogstof (silicagel).

Hoe werkt het?

Wanneer vochtige, verontreinigde lucht wordt aangezogen door de beluchter zal het 3 micron polyester filterelement vuildeeltjes afvangen. De silicagel neemt het aanwezige vocht in de lucht op. De verkleuring van het silicagel geeft de mate van verzadiging met vocht aan. Wanneer lucht wordt uitgeblazen uit het reservoir zorgt de bovenste schuimrubberlaag ervoor dat de olienevel niet in contact komt met de droogstof of terugkeert in de atmosfeer. Aanvullend is de beluchter uitgerust met een stevige nylon standpijp en polypropyleen honingraatring die direct olienevel verzamelt en als druppels laat terugstromen naar het reservoir. Onderin de beluchter zitten 6 kwalitatief hoogwaardige paraplu-terugslagkleppen die de hydraulische of smeeroliesysteem isoleert van de vochtige buitenlucht. Dit verlengt de levensduur van de beluchter en beschermt het systeem maximaal.

Extended serie beluchtingsfilters:

Des-Case beluchters zijn state-of-the-art in ontwerp en functionaliteit, en zijn de ideale keus voor het leveren van maximale machine prestaties. Deze "extended" serie beluchtingsfilters levert kostenbesparing op.

  • Verwijdert water uit olie
  • Voorkoming van roestvorming door condensatie
  • Eliminatie van sludgevorming
  • Minder vuildeeltjes in olie verhoogt de machinelevensduur
  • Langere stand tijd van olie en filterelement